Selena Gomez sminkje lépésről-lépésre

 

 Selena a Grammy-n egy nagyon kifinomult, visszafogott, ám gyönyörű sminkben pompázott. Nekem különösen a szájfényének színe tettszik. Ezt a sminket bátran használhatod az iskolában is, esetleg, ha még visszafogotabb vagy, akkor használhatsz átlátszó, natúr szájfényt is. Most megmutatjuk hogyan tudod magadnak elkészíteni, lépésről-lépésre.
Essence termékeket választottam, ugyanis pénztárca barát áruk van, és minőségük is nagyon jó. Jómagam is használok belőlük jó párat.

1. Ha jól megtisztítottad és hidratáltad arcodat, vidd fel a az alapozót (Essence Stay All Day Alapozó - 20). Nem kell túl sok, elég, ha egyet nyomsz a kézfejedre és onnan kened rá az arcodra egyenletesen. Ha ügyesebb vagy, akkor kézzel is el tudod kenni, de használhatsz nyugodtan szivacsot is, vagy alapozó ecsetet.
2. Ez után jöhet a púder (Essence Mineral Kompakt Púder - Soft Beige)! Ebből is keveset vigyél fel, de mielőtt nekifogsz a felesleget mindig a kézfejedre "rázd" le. A púderre egyébként azért van szükség, hogy ne legyen fényes az arcod, ezzel teheted mattá.
3. Következő lépés a szemhéjpúder(Essence Color And Shine Eyeshadow - Stage Beauty). Ha szemhéjadra is teszel egy kevés alapozót, akkor tartósabb marad. Ebből szemhéjad mozgó részére vigyél fel.
4. Fekete szemceruzával húzd ki a szemed belül, alul és felül egyaránt, de ne egészen a szem belső sarkától kezd.(Essence Long Lasting Eye Pencil - Black)
5. Szempilláidat fesd ki alul és felül is. Ha extra erős hatást szeretnél elérni várd meg míg megszárad és vigyél fel rá még egy réteget. (Essence Multi Action False Lashes)
6. Szádra kenj Selenáéhoz hasonló, élénk rózsaszín szájfényt. (Essence XXXL Shine Szájfény - Super Girl)
7. Végezetül használj pirosítót, ezt az almácskáidra vidd fel. Úgy könnyebb lesz, ha közben mosolyogsz. (Essence Silky Touch Pirosító)

Nos, ennyi lenne. Az Essence termékeket egyébként megtalálod bármelyik drogériában! Remélem hasznodra válik majd ez a smink és sikerül elkészíteni. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése